Technologie

Polevy

Naše stroje dokážou na tyčinky aplikovat čokoládovou, jogurtovou nebo kakaovou polevu. Tyčinky tak mohou být celomáčené nebo pouze polomáčené ale také s různými vzory dekorování. Naše čokoládové hospodářství je založené na nejnovějších strojích, které dokážou zpracovat až 300kg čokolády za hodinu.

Balící stroje

Používáme nejmodernější balící stroje. Tyčinky balíme na automatických balících linkách s výkonem až 30 000. tyčinek za hodinu. Skládání do kartonů je rovněž automatizované s výkonem až 1 500 kartonů hodinově.

Vážení a příprava surovin

Navážení receptur probíhá na základě počítačem řízené váhy, což garantuje přesnost použitých surovin a dodržení specifikace finálního výrobku.

Rentgen – kontrola kvality

Nejdůležitějším strojem, který zajištuje kontrolu kvality je rentgen. Každá tyčinka na výstupu projede tímto zařízením a zkontroluje, jestli se v tyčince nenachází cizí předměty a jestli sedí požadovaná hmotnost. Pokud by rentgen našel nesrovnalost, tak tyčinku ihned vyřadí a k zákazníkovy se dostane jen 100% kvalitní tyčinka.

Vícevrstvé tyčinky

Tyčinky, které mají více vrstev jsou aktuálně velice populární. Máme možnost přidat na tyčinku další vrstvu krému, pasty nebo čistě karamelu.

cta.jpg

Promluvme si o vašem projektu